Jornada sobre sexualitats lliures i diverses a l’Espai Boule de Reus

Pel dimarts 28 de novembre, el Punt Jove d’atenció a les sexualitats de l’Oficina Jove del Baix Camp ha organitzat una trobada tècnica enfocada als professionals que treballen amb joves per parlar sobre l’abordatge de les sexualitats i les relacions sexoafectives. 

sexualitats lliures i diverses

La jornada tindrà lloc a l’espai Boule de Reus i s’iniciarà a les nou del matí fins a les dues del migdia. Aquesta, compta amb el fi d’oferir als assistents recursos per arribar a tenir una visió àmplia i integradora en l’àmbit sexual, adquirir nous coneixements i conèixer l’impacte de les primeres experiències i les possibles conseqüències psicològiques de viure una relació de parella tòxica. A més, també es tindrà en compte durant les xerrades la importància de la comunicació.

Durant la jornada intervindran figures expertes en el sector; Elena Crespi, feminista i psicòloga, especialitzada en teràpia de parella i sexual, Chaimaa Boukharsa, filòloga llicenciada en Estudis Àrabs i Islàmics amb tesis en Feminismes Islàmics per la Universitat de Granada, especialitzada també amb un màster en diversitat cultural, un enfocament multidisciplinari, tallerista i activista, i Sida Studi, una associació sense ànim de lucre que treballa per contribuir a generar una transformació social i política que garanteix que tothom pugui gaudir de la seva sexualitat de manera plaent, saludable i lliure de violències masclistes.

L’educació sexual va més enllà de la prevenció de resultats negatius per la salut o l’embaràs no planificat, per tant, hem de concebre la sexualitat com un factor positiu i una dimensió molt més abundant. 

PUBLICITAT