Els Mossos reforcen els controls de mobilitat a l’estació de l’AVE del Camp de Tarragona

L’estació de l’AVE del Camp de Tarragona, a la Secuita (Tarragonès), és una de les infraestructures on els Mossos d’Esquadra han incrementat els controls per fer complir les restriccions de mobilitat a Catalunya.

Pla general de viatgers de l'AVE mostrant certificats de desplaçament a agents dels Mossos d'Esquadra durant un control de mobilitat a la zona d'arribades de l'estació del Camp de Tarragona, l'1 de febrer de 2021. (Horitzontal)

El reforç de la vigilància es produeix després d’haver detectat desplaçaments de persones -sobretot de la resta de l’Estat- que entren a Catalunya sense justificació. 

A més, també es fa complir el confinament municipal. Aquest dilluns tots els passatgers que han baixat de l’AVE de les 12 hores procedent de Madrid han hagut de mostrar els corresponents certificats de mobilitat als agents. 

A més, la policia també ha comprovat els motius de desplaçament dels viatgers que es disposaven a agafar un tren amb origen Camp de Tarragona. La policia catalana també ha reforçat els controls en vies ràpides com l’AP-2 i l’AP-7.

PUBLICITAT