El RallyRacc Costa Daurada amb el campionat de constructors per decidir

El RallyRacc Costa Daurada torna aquest cap de setmana a Catalunya amb 19 especials que sumaran gairebé 300 quilòmetres cronometrats. El tret de sortida de la penúltima prova del mundial de ral·li serà al dijous 20 d’octubre amb el Shakedown que es durà a terme al tram del Coll de la Teixeta.

Encara que el pilot finès de Toyota, Kalle Rovanperä, va sentenciar el campionat de pilots a Nova Zelanda el passat 2 d’octubre, Hyundai encara opta matemàticament a conquerir el mundial de constructors, a pesar que la diferència de 81 punts respecte a Toyota no ho deixa fàcil. 

Per altra banda, Dani Sordo buscarà completar una bona actuació en el ral·li de casa davant la seva afició. El càntabre, pilot a temps parcial de Hyundai, enguany ha quedat tercer en les tres proves que ha disputat a Portugal, Itàlia i Grècia i podria repetir en aquest Ral·li Catalunya on ja va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi l’any passat.

No obstant això, Sordo junt amb els seus companys, Thierry Neuville i Ott Tänak, que han obtingut bons resultats en aquesta segona meitat de temporada, com el triplet al Ral·li Acròpolis de Grècia, s’enfrontaran a una Toyota que comptarà amb el recentment coronat campió Kalle Rovanperä, l’anglès Elfyn Evans que ja ha pujat al podi en quatre ocasions en aquest 2022 i amb el vuit vegades campió del món de ral·li, Sebastien Ogier.

PUBLICITAT