El protocol Covid a la tornada a l’escola Josep Fusté d’Alforja

Les escoles ja porten gairebé un mes des de la tornada de les vacances de Nadal. Aquesta ha estat marcada pels nous protocols Covid que es van aprovar poc abans del començament del trimestre i han causat dificultats en alguns centres.

La directora de l’escola Josep Fusté d’Alforja, Carme Segarra, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per a parlar-ne. La directora va remarcar la gran complexitat de les primeres setmanes fins i tot sent en una escola petita. Aquesta dificultat ve de la rapidesa amb la qual s’han hagut d’adaptar als canvis, ja que “en poc temps han sortit dos protocols diferents”. A més, Segarra també va lamentar que no hi havia hagut “una coordinació eficient entre educació i salut”. Per altra banda, també ha assenyalat la dificultat en la comunicació amb el CAP.

Per un altre costat, Carme Segarra també va explicar la complicació en l’àmbit del professorat, en què quan es nomenava un substitut aquest no acceptava el nomenament i, per tant, endarreria la seva arribada.

PUBLICITAT