El primer equip de futbol sala de l’Albiol va debutar en un partit molt renyit

El primer equip de futbol sala de la història de l’Albiol va debutar aquest dissabte 6 de novembre en la categoria prebenjamí contra el CDFS Vinyols. El partit, disputat a la pista esportiva de les Masies Catalanes de l’Albiol, s’emmarca dins de la lliga organitzada pel Consell Comarcal del Baix Camp. Des de l’Ajuntament de l’Albiol i el Consistori fan una crida per donar suport a aquest nou equip que té com a objectiu fomentar la pràctica esportiva i els valors de l’esport als nens del municipi.

El partit, encara que ajustat, va acabar decantant-se per l’equip de Vinyols en un 7 a 9. El regidor d’esports de l’Ajuntament de l’Albiol, Sebastià Troyano, es mostra satisfet del resultat d’un equip que “només portava mes i mig d’entrenaments i molts no havien tocat una pilota”. A més, també considera que un altre dels objectius és crear un grup d’amics al poble que creixin junts.

El regidor també ha parlat del futur del club de futbol sala i la intenció de fer l’any vinent un equip de benjamí, a pesar de les complicacions per fer equips de diverses categories en un poble petit. El pròxim partit dels albiolencs serà un altre vegada a casa contra l’equip de l’escola Montsant de Reus i esperen que la primera victòria arribi dintre de poc.

PUBLICITAT