El Pessebre dels Estels torna amb il·lusió després de la pandèmia

El Pessebre dels Estels torna a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant després que l’any passat fos suspès per culpa de la pandèmia. La pàgina web per a fer les reserves s’habilitarà aquest dijous dia 25 de novembre i es podrà visitar els dies 11, 12, 18 i 19 de desembre.

Per a parlar sobre el tema va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ Santi Nomen, president de l’entitat organitzadora del pessebre, l’Associació Masia Castelló. A l’entrevista va explicar que estaven “molt il·lusionats” i que havia parlat amb actors i col·laboradors i tots els havien demanat de fer el pas, ja que “la cultura popular costa molt de tirar endavant”. No obstant això, Nomen ha assegurat que es prendran seriosament les mesures sanitàries.

A més, el president de l’associació ha volgut remarcar la dificultat de convertir un pessebre de tres hores, on la gent es quedava i interactuava, a un d’una hora, més semblant a d’altres que hi ha per Catalunya on seguiran un recorregut i els faran fora. Per altra banda, també ha comentat el fre que ha suposat la pandèmia per l’entitat que la seva gran font d’ingressos era el pessebre. Però que, amb esforç i l’arribada d’una nova junta que “ha entrat amb força”, ho han pogut superar.

PUBLICITAT