El Dia del Mestre arriba per commemorar la vocació dels docents

El Dia del Mestre arriba demà, dissabte dia 27 de novembre, i encara que difereix segons el país, va ser creat el segle passat per commemorar la tasca dels docents. 

Per a parlar-ne els micròfons del programa ‘La Plaça’ van desplaçar-se fins a Alforja, on van ser atesos per la directora i mestre de l’escola Josep Fusté, Carme Segarra. Aquesta, des de l’experiència de qui sap que s’acosta al final de la seva trajectòria professional, va parlar sobre un ofici que ha sigut la seva vocació “des que era petita”. Encara que la direcció l’ha apartat de la feina com a tutora, reconeix que el que més li agrada és el contacte més proper tant amb nens com famílies. A més, també va explicar què és el que l’ha fet quedar-se a l’escola Josep Fusté en els últims setze anys.

Per altra banda, Segarra també va aprofitar per reclamar que si una cosa necessiten des de les escoles són més treballadors de perfil social. Encara que reben el suport d’educadors i integradors socials del consell comarcal o l’ajuntament, creu que necessiten algú que estigui allí cada dia, no una o dues vegades al mes. 

PUBLICITAT