El Concurs literari ‘El Portal’ acollirà obres fins el 3 de desembre

L’Ajuntament de Castellvell del Camp i el Club del Lector de Castellvell han organitzat la VIII edició del concurs literari “El Portal” de narrativa lliure en llengua catalana. Els organitzadors recorden que la data límit de presentació d’obres és el 3 de desembre. Enguany s’ha establert un primer premi de 400 euros i un accèssit de 200 euros.

Els participants hauran de ser majors d’edat i presentar tres còpies del treball dins d’un sobre tancat a l’exterior del qual hi haurà escrit “VIII Concurs Literari El Portal”. A més, també hi haurà d’haver un sobre més petit dintre on a l’exterior constarà el nom de l’obra i el pseudònim, i a l’interior les dades personals de l’autor. Els relats poden tindre una extensió màxima de quinze folis en format DIN-A4, escrits a doble espai i amb la tipografia Arial (12). Per altra banda, el sobre haurà de ser lliurat a la recepció de l’ajuntament, tant per correu postal o presencialment. 

El dia 17 de desembre es comunicarà la resolució del jurat i el format de l’entrega de premis. Per a més informació poden visitar la pàgina web de l’Ajuntament de Castellvell del Camp.

PUBLICITAT