El Club Nàutic de Cambrils acull la Golden Coast Regatta

El Club Nàutic de Cambrils organitza del 9 a l’11 de setembre la primera edició de l’Optimist Golden Coast Regatta. Aquesta serà la primera regata de vela internacional de la Costa Daurada i la segona de Catalunya. 

A la competició s’hi han inscrit 120 regatistes d’Espanya, Portugal, Lituania, Turquia i Venezuela, fet que situa la regata al calendari a internacional de classe Optimist. Cal remarcar que és una competició mixta en la qual els participants tenen entre 7 i 15 anys. 

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, destaca “el paper del Club Nàutic com a motor econòmic de Cambrils, la seva vessant social amb el municipi i portar el nom de Cambrils al més alt nivell esportiu”. A la vegada, la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, remarca que “cal continuar treballant per donar a conèixer més modalitats esportives i consolidar competicions com aquesta”.

Per un altre costat, el president del Club Nàutic, Ramon Vallverdú, agraeix la implicació  de l’ajuntament i del principal patrocinador de la regata Car Solutions International per fer possible aquesta competició, posant en relleu “l’esforç de la secció esportiva, el bon nivell de l’equip d’Optimist del Club i la implicació de les seves famílies”. A més, el director esportiu del club, Aleix Monmany, assegura que “la participació de regatistes que han competit en europeus i mundials farà que la Golden Coast Regatta sigui una competició d’alt nivell”. 

El dijous 8 de setembre serà el dia de registre de participants i entrenaments, a més de la reunió d’entrenadors a les sis de la tarda. Les proves se celebraran el divendres, dissabte i diumenge. Finalment, diumenge a la tarda es farà l’entrega de premis. 

PUBLICITAT