Desmantellen un laboratori de droga sintètica a Mont-roig del Camp

El passat 15 de juny els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb l’Ertzaintza, van desmantellar a Mont-Roig del Camp el major laboratori de droga sintètica detectat a Catalunya. En l’actuació es van detenir a tres persones, el cuiner de la droga i els que la distribuïen, i van requisar substàncies com speed o cocaïna valorades en 4,3 milions d’euros.

El cap de l’Àrea d’Investigació Criminal a la Regió Policial del Camp de Tarragona, l’inspector Francesc Moragas, explica que van decidir agilitzar l’actuació a partir que van detectar la presència de “substàncies molt inestables” com nitrometà. A més, afirma que el laboratori tenia capacitat per “produir tones de droga anualment”. Per altra banda, Moragas també ha comentat que el cuiner es tractava d’una persona “autodidacta”.

A part, també s’han confiscat armes, algunes modificades, i explosius creats pel mateix cuiner. Per un altre costat, l’inspector ha volgut agrair la feina de l’Ertzaintza, ja que “sense ells hauria estat molt complicat”.

PUBLICITAT