Consells per no buidar-te la butxaca durant el Black Friday

Demà, divendres 26 de novembre, arriba el Black Friday i tots els establiments oferiran ofertes i descomptes en els seus productes i serveis. Molts consumidors trobaran l’oportunitat de comprar allò que desitgen a preus rebaixats o fer les compres de Nadal. Però també pot comportar que, empesos pels preus, fem compres de forma compulsiva.

Pla obert d'una persona caminant davant d'un aparador que anuncia descomptes pel 'Black Friday', el 26 de novembre del 2020 (Horitzontal)

La coordinadora de l’Oficina de Consum de Reus, Natàlia Vergés, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per a donar alguns consells per afrontar aquest Black Friday. Les primeres recomanacions que va fer van ser les d’elaborar una “llista d’acord amb el nostre pressupost” i el que necessitem, sempre “conservar la factura” i desconfiar d’aquelles ofertes “molt atractives”. A més, també en va donar alguns més segons si comprem presencialment o per internet.

A la vegada, Vergés admet que és una època on el consumidor també pot aprofitar-se, però que s’ha d’anar sempre amb compte per no comprar coses no necessitem i evitar enganys.

PUBLICITAT