Castellvell posa en marxa la campanya: “Si compres a casa, hi guanyes”

L’Ajuntament Castellvell del Camp torna a engegar la campanya de Nadal “Si compres a casa, hi guanyes” a partir de demà, dimecres 1 de desembre. Aquesta iniciativa ja es va dur a terme l’any passat enmig de la pandèmia per incentivar a la gent a comprar en els comerços de Castellvell. L’ajuntament sortejarà 1.000 euros repartits en un premi de 300, un de 200 i cinc premis de 100 euros. Per a participar els establiments adherits a la campanya repartiran butlletes per cada compra de cinc euros.

L’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Manel Sabaté, ha destacat que la iniciativa té el doble objectiu de promoure per aquestes festes de Nadal el consum dins del municipi i alhora premiar la fidelitat dels clients. A més, Sabaté ha afirmat que aquests premis acabaran revertint als negocis.

L’alcalde també ha explicat que aquest estiu volien portar a terme una campanya semblant amb el format d’un “rasca”, però que no va ser possible perquè estaven enfeinats amb els Pressupostos Participatius. Per això, preveu que es porti a terme a prop de l’estiu de 2022.

PUBLICITAT