El Riudoms es reafirma amb una golejada (1-4)

El Riudoms es reafirma amb una golejada per 1 a 4 a les Illes Balears davant el Sant Lluis. Les de Raúl Lucha afrontaven un partit important en la lluita per la permanència tot i que encara queda molta temporada per endavant.

El viatge a les illes després de dues setmanes sense competir va donar resultat al millor equip de la província que es sentia còmode sobre el terreny de joc tot i que amb patiment.

Laura Mas anotava el primer gol del partit per donar tranquil·litat a l’equip del Baix Camp. La diferència per la mínima es va mantenir fins al descans i més enllà. El conjunt balear va reaccionar passats quinze minuts de la repressa i Ainhoa Seguí posava l’empat a l’electrònic.

L’equip groguet reaccionaria i de quina manera. Quatre minuts després de l’empat, Clara Martínez tornava a posar per davant a les riudomenques i Júlia Vernet posaria l’1-3 al 67. Amb el partit dominat, faltava la cirereta i Mar Dueso va ser l’autora del darrer gol del matx al 80.