Mont-roig pel Dia contra les LGTBIfòbies fa una Gala Drag

Mont-roig del Camp celebra la diversitat sexual i de gènere amb una gala en honor al col·lectiu LGTBI, al Centre Cultural Església Vella en commemoració del Dia contra les LGTBIfòbies.

El divendres 17 de maig el poble acollirà un esdeveniment que busca donar visibilitat i empoderar el col·lectiu LGTBI, mentre es promou la creació d’espais segurs i s’impulsa una cultura de respecte i tolerància.

La gala començarà a les 19:30 i comptarà amb la presentació de les Drag Queens participants, actuacions i música. Però a més a partir de les 19 h es podran veure, al mateix espai, dues exposicions. La primera és una mostra de notícies relacionades amb agressions LGTB-fòbiques succeïdes al nostre territori, a càrrec dels Agents de Salut dels instituts del municipi. La segona exposició, mostra una investigació gràfica del col·lectiu LGTBIQ+, a través d’obres d’art plàstic, seqüencial, experimental d’estampació i noves tecnologies. Porta el títol “Ama Et Quod Vis Fac LGTBIQ+”, i està feta pel grup HUM337 de la Universitat de Sevilla.

PUBLICITAT