L’Ajuntament de Botarell reformarà la sala del Castell

El Consistori de Botarell aprova la reforma de la sala del Castell en l’últim ple ordinari de l’any. Aquesta és utilitzada pels botarellencs com a sala polivalent on es porten a terme activitats esportives, culturals o festives.

L’alcalde de Botarell, Lluís Escoda, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per a parlar-ne. L’alcalde va explicar que la reforma ha estat dissenyada pels serveis tècnics del consell comarcal. A més, també va comentar que encara que rep les subvencions de 165.000 euros per part de la Generalitat i de 300.000 euros per part de la Diputació de Tarragona, buscaran ajut també en el repartiment de fonts europeus. Està previst que les obres surtin a licitació el febrer i comencin al març de 2022 amb una durada d’un any. Escoda també va assenyalar la importància d’adaptar els espais perquè siguin sostenibles.

Per altra banda, l’alcalde de Botarell va aprofitar per explicar que, a pesar que els actes de Nadal ja estan programats, es mantenen a l’espera de les possibles noves restriccions. Fins ara, la festa de Cap d’Any ha sigut l’única suspesa.

PUBLICITAT