La IX Trobada de Diables del Baix Camp arriba al barri antic de Cambrils

Cambrils acull la IX Trobada de Diables del Baix Camp el pròxim dissabte 10 de juny amb motiu de la celebració del 20è aniversari del Ball de Diables Els Cagarrieres.

Enguany reunirà als carrers del barri antic cambrilenc prop de mig miler de diables i timbalers de 8 colles infantils i 8 colles grans i comptarà amb dos correfocs, l’infantil i el gran, un espectacle a la plaça del Setge i un concert-revetlla al Parc del Pinaret. El recorregut dels dos correfocs, l’infantil i el gran, s’iniciarà a la plaça del Setge, baixarà pels carrers del barri antic fins a la plaça de l’Església i entrarà pel carrer Hospital a la plaça de la Vila. A més, durant aquest any s’ha restaurat la Galera de Foc i s’organitzarà un vermut electrònic com un espai de retrobament amb totes les persones que han passat per l’entitat i una activitat infantil per reforçar la cantera.

Per altra banda, la colla té previst donar continuïtat a aquesta trobada i recuperar la idea d’organitzar una activitat pròpia anualment, alternant trobades de diables i de bèsties de foc.

PUBLICITAT