El COMT presenta el centre de protonteràpia a Vandellòs I

El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) ha organitzat una jornada per donar a conèixer als seus membres i també a la ciutadania el projecte de reindustrialització de la central nuclear de Vandellòs I en un centre de protonteràpia, de tractament i investigació del càncer.

La jornada, que tindrà lloc el divendres 3 de març a partir de les 12 h al COMT (Via de l’Imperi Romà, 11 bis, de Tarragona), vol posar de manifest la importància de crear projectes al territori que beneficiïn a la ciutadania i que facin que la província de Tarragona sigui un referent en matèria d’investigació i tractament del càncer a nivell estatal.

Inaugurarà la sessió el Dr. Sergi Boada, president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona; l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i president de la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), Alfons Garcia i el Dr. Miguel Arquez, metge adjunt d’oncologia radioteràpica a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

PUBLICITAT