Carnaval al Baix Camp aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebra el Carnaval a molts municipis del Baix Camp. A Reus i a Cambrils és on la festa serà més multitudinària. Però, altres pobles de la comarca com Riudoms, Mont-Roig, Miami platja, Prades, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant també han organitzat activitats per fer festa grossa.

A Riudoms, aquest divendres es podrà gaudir d’un espectacle familiar, “A tota Màquina” a càrrec de la companyia Bitxicleta, on es rebrà el Rei Carnestoltes i hi haurà música fins al vespre. Està previst un espai alternatiu per si plou. Dissabte al matí activitat de confeti pels infants i a la nit festa per als joves. Diumenge a la tarda es farà el concurs de disfresses, una desfilada, l’entrega de premis al pavelló municipal d’esports.

Mont-roig del Camp proposa una rua infantil dissabte a la tarda i una rua d’adults a la nit, una manera que els més petits prenguin protagonisme. Miami Platja convida a tots aquells que duguin disfressa a sumar-se a la rua i passejar-se pel poble acompanyats per la música de les carrosses. Després està preparat un ball de disfresses amb animació música i premis per a les millors comparses.

Prades comptarà una Reina del carnaval molt especial, Gal·la Rouge la Drag Queen, que serà l’encarregada de donar els premis a les millors disfresses de la rua. A la nit es farà ball i diumenge un espectacle infantil amb berenar.

Si busqueu un cap de setmana de festa sense parar, aquest divendres a Vandellòs se celebra la rua nocturna i la festa de després que s’allargarà fins a la matinada. Dissabte, a l’Hospitalet de l’Infant es farà una gran rua que arrancarà amb el pregó del Rei Carnestoltes i acabarà al poliesportiu municipal amb un sopar popular. La festa s’allargarà, ja que l’últim Dj local començarà a les 3:00.

També hi ha desfilada de disfresses i ball a Botarell, Duesaigües i Riudecols que celebra la Festa Major de Santa Eulàlia. Els carnavals més familiars i tranquils seran el diumenge a Montbrió del Camp, Capafonts i Arbolí amb concursos de disfresses, vermut gras i dinar popular.

PUBLICITAT