Una setmana de solidaritat amb el Gran Recapte de Montbrió del Camp

Càritas Montbrió del Camp organitza el Gran Recapte per aconseguir productes d’higiene pels més necessitats. Fins al dilluns dia 22 de novembre tot aquell qui vulgui podrà desplaçar-se a qualsevol establiment del municipi que col·labora per realitzar una donació de productes com gel de dutxa, paper higiènic, tota mena de sabons, pasta de dents o lleixiu.

El coordinador de Càritas Montbrió del Camp, Anton Francesch, va aprofitar els micròfons del programa ‘La Plaça’ per demanar als montbrionencs que col·laborin amb el recapte. També va explicar que si va destinat a productes de neteja és perquè: “la gent primer pensa a comprar menjar i no en altres coses que també són necessàries i serveixen molt per la seva higiene i dignitat”. A més, Francesch va oferir l’oportunitat a qualsevol qui vulgui a ajudar més enllà de la donació.

Aquestes donacions ajudaran a les 28 famílies que Càritas Montbrió del Camp ajuda en el seu dia a dia. A les quals, el coordinador de Càritas explica que ajuden no tan sols amb productes de primera necessitat, sinó també escoltant-les. Per altra banda, també ha desitjat que aquest any augmenti la recaptació respecte a l’any passat, que va arribar a superar els 600 kilograms.

PUBLICITAT