Almoster tindrà dues pistes de pàdel noves en sis mesos

L’Ajuntament d’Almoster ha adjudicat les obres de la construcció de les dues pistes de pàdel de titularitat municipal a l’empresa Obres Febial, S.L, amb un import d’adjudicació total de 86.000 euros. Aquesta ha estat la finalment seleccionada després que es presentessin quatre empreses a la licitació d’obres oberta el passat mes d’agost. Les obres, localitzades a la zona esportiva municipal, haurien de finalitzar en un termini de sis mesos.

Almoster

L’alcalde d’Almoster, Àngel Xifré, assegura que la decisió de construir les pistes de pàdel és degut al fet que és un esport que “està de moda i que poden practicar totes les edats”. A més, també ha anunciat que la piscina petita del poble serà substituïda a causa de problemes tècnics.

A la vegada, Xifré també comenta que està a licitació les obres d’arranjament dels vestidors del camp de futbol. L’alcalde explica que el motiu d’aquestes obres és perquè ara, amb les pistes de pàdel, serà necessari tenir més vestidors que no només donin servei al camp de futbol i a la piscina.

PUBLICITAT