Arriba la XI Almogàver i més activitats a les Muntanyes de Prades

L’XI Almogàver arriba aquest dissabte 26 de març ja sense restriccions sanitàries organitzada com sempre per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades. El recorregut, de 55 kilòmetres de distància i un desnivell entre positiu i negatiu de 4.000 metres, comptarà amb Vilaplana com a punt de sortida i arribada.

El president de l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades, Josep Moragas, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per a parlar-ne. Moragas va afirmar que es tractava d’una “prova molt bonica” però també dura i que “necessites una mínima forma”. Aquesta és puntuable pel campionat de caminades de resistència de Catalunya i esperen tenir una participació de 250 persones. A més, va explicar que no tothom ho fa amb la mateixa filosofia.

Per altra banda, el president també va comentar que l’associació està més encaminada a la cultura que a la competició. Per això, aquest any organitzen altres esdeveniments com xerrades amb el Dr. Colomés sobre medicina durant la Guerra Civil, que serà el 9 d’abril, i altres activitats com caminades o les jornades de l’avellana.

PUBLICITAT