Arriba la cinquena edició del cicle de concerts a la fresca ‘Riudoms canta’

El CERAP organitza la cinquena edició del cicle de concerts a la fresca ‘Riudoms canta’. Aquest oferirà un concert cada dimarts a dos quarts de deu del vespre al terrat de la mateixa entitat durant tot juliol. El concert inaugural a càrrec d’Òscar Joyera havia de ser el 5 de juliol, però pel mal temps es va ajornar al 2 d’agost.

Josep Torres, membre del CERAP i organitzador del cicle explica que un dels motius és el de recolzar al sector de la cultura després de la pandèmia i “recuperar espais on gaudir de música en viu”. A més, també afirma que un altre motiu és promocionar artistes locals o relacionats amb Riudoms. Per altra banda, comenta que els concerts segueixen el format de taquilla inversa.

El primer concert que encetarà el cicle serà aquest dimarts 12 de juliol per part d’Arnau Bedmar amb una nit de musicals, i serà seguit del Bismark Jazz Quartet el 19 de juliol, Tomàs Garcia i Xavier Bages amb versions dels Beatles el 26 de juliol i Òscar Joyera amb cançons d’autor i versions de pop-rock català el 2 d’agost.

PUBLICITAT