Almoster celebra un juliol de Festa Major ple d’activitats

Almoster omple el juliol d’activitats amb motiu de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén que se celebra el 30 de juliol. Algunes de les novetats d’enguany són, per exemple, la 1a edició de la Fira del Vi d’Almoster, el MostVi, que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament aquest dissabte 9 de juliol a partir de les sis de la tarda.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Almoster, Oriol Calabuig, afirma que la Festa Major es caracteritza per tenir “una setmana intensa d’actes”, però començar ja amb activitats a inicis de juliol. A més, també explica que aquest any ja van començar treballant “per tornar a la normalitat”. A la vegada, també admet quina és la seva part preferida de la festa.

Per altra banda, el regidor també assegura que el seguici està “ben viu” i que el relleu generacional a la colla Gegantera està assegurada. Tot el contrari a la colla de Diables que, encara que participaran en els actes del seguici, no organitzaran el correfoc “per falta de gent”. Per acabar, Calabuig anima als almosterencs a participar en els actes i convida a la resta de la població de la comarca a afegir-se.

PUBLICITAT