Aigües de Reus renovarà la xarxa de sanejament del passeig Prim

Aigües de Reus renovarà la xarxa de sanejament del passeig Prim. L’actuació, amb un pressupost de 447.709,47 euros, ha estat adjudicada a Agrovial S.A i és la més important que l’empresa municipal d’aigües té prevista per aquest 2022. Les obres tindran una durada aproximada de tres mesos i es preveu que estiguin finalitzades abans d’acabar l’any.

L’obra consistirà en substituirr l’actual xarxa de sanejament que dóna servei als números parells del passeig Prim, la qual es tracta d’una antiga canalització en forma de mina d’obra que està molt degradada. La intervenció preveu la instal·lació de noves canonades de PVC entre la plaça de la Pastoreta i el camí de Riudoms, amb una profunditat variable que oscil·la entre els 2,5 i els 5 metres. Els treballs es completaran amb l’asfaltat dels carrils de pujada del passeig, després que l’Ajuntament hagi executat la renovació de la pavimentació dels carrils de baixada.

Quan es concreti el calendari definitiu Aigües de Reus comunicarà l’inici de les obres als veïns afectats. A la vegada, el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana treballa en un pla per minimitzar els efectes que l’obra comportarà en el trànsit.

PUBLICITAT