2 ors i una plata per al Club Tir amb Arc Constantí en el Campionat de Catalunya d’aire lliure

Grans resultats per a la representació d’arqueres i arquers del club de Tir amb Arc Constantí en la seva participació en el 71è Campionat de Catalunya de Tir amb Arc a l’aire lliure a Cerdanyola del Vallès. Es tractava de la competició que posava el punt i final a la temporada esportiva a l’aire lliure.

En categoria cadet d’arc recorbat femení, Maria Laguardia Pons ha aconseguit la medalla d’or imposant-se a les arqueres del CACV Arquers Cerdanyola del Vallès, Izaskun García i Noelia Martín.

Pel que fa a la categoria Júnior, l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí Núria Barberà López ha obtingut la medalla de plata.

I en la competició masculina, l’arquer Unai García Callejón ha estat el 1r classificat en la categoria benjamí d¡arc recorbat compost.

A banda d’aquesta bons resultats obtinguts en el Campionat de Catalunya, la representació del Club de Tir amb Arc Constantí també ha fet un excel·lent paper en la Lliga Catalana de tir amb Arc a l’aire Lliure.

Després de 3 tirades, en la categoria d’arc recorbat cadet femení, María Laguardia ha finalitzat en la primera posició del rànquing, mentre que en la categoria d’arc recorbat júnior femení, l’arquera Núria Barberà ha acabat en la 2ª posició.

En la modalitat d’arc recorbat cadet masculí, Miquel Marsal ha acabat en la 2ª posició del rànquing.

Pel que fa a la modalitat d’arc compost, Unai García ha finalitzat en el primer lloc del rànquing en categoria benjamí. A més, Unai també ha establert el rècord de Catalunya amb un total de 663 punts.

PUBLICITAT