Home Podcast INFORMATIUS Condemnat a gairebé cinc anys de presó per robar 250 euros en...

Condemnat a gairebé cinc anys de presó per robar 250 euros en una farmàcia de Reus a punta de ganivet

L’Audiència de Tarragona ha condemnat un lladre reincident a quatre anys i vuit mesos de presó per robar 250 euros a punta de ganivet en una farmàcia de Reus el juliol passat. El cas s’havia de jutjar a mitjan novembre però les parts van arribar a un acord de conformitat per evitar el judici. Segons la sentència, el 3 de juliol al migdia el lladre va entrar en una farmàcia de la Ronda Subirà de la capital del Baix Camp, que estava oberta al públic, exhibint un ganivet de grans dimensions i tapant-se la cara amb el polo gris que vestia. El lladre es va apropar a la propietària mentre cridava “això és un atracament” i, tot seguit, es va situar a la part interior del mostrador mentre li deia que li donés “tot el que hi ha a la caixa”.
La propietària i gerent d’aquest establiment del barri del Carrilet va donar-li 250 euros i l’individu va fugir sense que s’hagin recuperat els diners. Després de ser detingut pels Mossos d’Esquadra, el jutjat de guàrdia de Reus en va decretar l’ingrés provisional a presó el 23 de juliol.

L’home va reconèixer els fets davant el tribunal de l’Audiència de Tarragona i ha quedat condemnat a quatre anys i vuit mesos de presó per un delicte de robatori amb intimidació. La sentència, que és ferma, té en compte els agreujants de reincidència i ús de disfressa, l’atenuant de reparació del dany -perquè ha consignat els 250 euros robats- i l’atenuant analògica de drogoaddicció.

PUBLICITAT