Home Podcast INFORMATIUS Balanç del primer any del mandat del Govern de Reus

Balanç del primer any del mandat del Govern de Reus

Amb: Carles Pellicer, alcalde de Reus; Noemí Llauradó, vicealcaldessa de Reus; i Daniel Rubio, tinent d’alcalde.

Un primer any de mandat que, en paraules de l’alcalde, està fonamentat en tres idees: «les persones al centre de l’acció política», «un govern que mira al futur» i «un mandat de majories». Pellicer ha destacat la solidesa i l’estabilitat de l’equip de govern i la capacitat del govern d’arribar a acords amb els grups municipals de l’oposició, amb la resposta conjunta a la crisi de la Covid-19 amb el Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus com a exemple més destacat. «El Govern té un objectiu clar, i aquest és la ciutat», ha afegit l’alcalde.

La vicealcaldessa també ha insistit en que «el Govern de Reus està preparat per fer front als reptes que tenim sobre la taula, i ho farà de la mateixa manera que fins ara, buscant el diàleg, la participació i el consens» i impregnant l’acció política del govern dels valors de «solidaritat, visió feminista, participació, bon govern, igualtat, equitat i posant les persones al centre». Llauradó també ha valorat la importància de la visió estratègica i la planificació del Govern com a elements essencials de l’acció política.

Al seu torn, el tinent d’alcalde Daniel Rubio, ha afegit que «el Govern de Reus ha impregnat l’acció política del principi de governabilitat, amb visió de futur de com ha de ser la ciutat els popers anys i que assumeix riscos per tirar projectes endavant; i amb capacitat de treballar conjuntament i posar-se d’acord per complir amb el programa de govern». Rubio també ha destacat l’esforç municipal per la transformació de l’administració en una organització moderna, digital i sostenible.

PUBLICITAT