Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: Viu la festa Major

#BaixCampInfo: Viu la festa Major

La Vitxeta canvia de pentinat:
Moltes referències històriques ens parlen de l’especial cura per part de l’Ajuntament perquè quan sortissin els gegants i la Mulassa tinguessin el millor aspecte possible; especialment la Vitxeta, que ha gaudit de nombrosos canvis de vestit i pentinat, ja que marcava la moda de l’època amb la seva indumentària. El darrer canvi de vestit de la Vitxeta va coincidir amb la celebració del Congrés i Trobada Internacional de Gegants i Imatgeria Festiva, celebrat l’octubre de 2017, dins els actes de Reus com a Capital de la Cultura Catalana.

Vinyols i els Arcs torna a engegar la zona blava de la Fontcoberta. Per segon any consecutiu el municipi ha tornat a posar en marxa la zona blava del barri de la Fontcoberta que es troba a tocar la zona direccional i els equipaments de Cambrils, els preus i els horaris seran els mateixos.

Fa més de 5 anys que els usuaris de la Residència el Vilar celebren al mes de juny el final de curs del Projecte UNA, una iniciativa on els alumnes de cicle superior de primària dels centres educatius de la Selva realitzen activitats amb els usuaris de la llar d’avis. El projecte UNA va néixer amb l’objectiu de fomentar l’empatia i la tolerància cap a les persones grans en els infants, potenciant l’envelliment de manera activa en els més grans i alhora que es promou l’adquisició de valors més humanitzadors en els més menuts.

Enguany, es realitzarà de l’1 fins al 30 de juliol i hi hauran activitats diàries enfocades a diverses modalitats a l’esport obertes al públic com és el cas de la iniciació als patins, la gimnàstica, caminades i sardanes a la fresca. Tot aquest tipus d’activitats i és una iniciativa per dinamitzar l’esport al municipi de Riudoms sobretot a la temporada d’estiu enfocat a tots els públics i sobretot a families.

 

El pintor reusenc Josep Maria Gort exposa una mostra retrospectiva del seu treball al Centre de Lectura de Reus. Aquesta exposició, basada en el corrent surrealista, romandrà oberta fins al 13 de juliol, tal com ens explica en Joan Gomis des de LANOVA Ràdio de Reus.

El cicle de concerts Vermusic 2019, organitzat per Vermuts Miró amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus, porta un concert de jazz al Claustre de l’Institut Salvador Vilaseca. L’actuació, a càrrec de Line Up Quintet, serà aquest divendres 21 de juny, a partir de les 21:00 h, i l’entrada costa 5 euros que es destinaran a la Lliga contra el Càncer. Line Up és un quintet internacional amb veu pròpia dins el món del jazz.

 

 

PUBLICITAT