Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: Tanca el primer trimestre amb un atur del 15,49% a la...

#BaixCampInfo: Tanca el primer trimestre amb un atur del 15,49% a la demarcació

La demarcació va tancar el primer trimestre de l’any amb una taxa d’atur del 15,49% segons es desprèn de les dades fetes públiques aquest dijous per l’Enquesta de Població Activa (EPA) de l’INE. La xifra és lleugerament superior a la de l’anterior trimestre, que era del 15,39%. A les comarques tarragonines hi havia durant els tres primers mesos de l’any 59.600 persones aturades. D’altra banda, la demarcació va registrar durant el primer trimestre 325.000 persones ocupades, cosa que situa la taxa d’ocupació en el 58,17%.

L’Ajuntament de Reus renova el web d’eleccions i hi incorpora, per primera vegada, mapes interactius que permeten a l’usuari plasmar sobre el plànol de la ciutat totes les dades que es van generant al llarg de la jornada electoral. L’eina, presentada aquest dijous al migdia, ofereix la possibilitat de comparar dades actuals i històriques i fer múltiples combinacions i comparacions sobre el mapa de la capital del Baix Camp.

L’Audiència Provincial de Tarragona ordena repetir la sentència contra Joaquim Calatayud. Segons el Diari de Tarragona, el fiscal va presentar un recurs de l’apel·lació i ara l’Audiència insta al jutge a tornar a redactar la sentència de forma adequada.

Durant la pròxima setmana, del dilluns 29 d’abril al diumenge 5 de maig, es durà a terme a la ciutat la setena edició de la Festa de la Primavera organitzada pel Tomb de Reus, amb el suport de l’Agència Reus Promoció, un esdeveniment que té com a objectiu principal dinamitzar el potencial comercial del comerç de la ciutat i promocionar les propostes dels establiments per aquesta temporada.

 

PUBLICITAT