Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo Riudoms celebra la Setmana Europea de la Mobilitat

#BaixCampInfo Riudoms celebra la Setmana Europea de la Mobilitat

A l’informatiu del Carrer Major hem destacat que l’Ajuntament de Riudoms ha organitzat un conjunt d’activitats per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat. El consistori vol promoure hàbits respectuosos amb el medi ambient i, a la vegada, saludables per a les persones, com ara desplaçar-se a peu a l’escola i fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, tal com es va iniciar amb la campanya «Riudoms pedala» l’any passat. 

Les activitats «A l’escola, a peu!», amb la col·laboració de la Guàrdia Municipal, i «Etiqueta la teva bicicleta», amb la col·laboració de l’Escola Beat Bonaventura i l’Escola Cavaller Arnau, iniciaran el programa de la Setmana a Riudoms aquest divendres 20 de setembre. 

Per dissabte, a les 18h, s’ha programat un recorregut pels carrers del municipi amb l’alcalde, Sergi Pedret, i el regidor de Serveis Públics, Josep M. Bages. Durant el recorregut s’identificaran els punts on hi ha barreres arquitectòniques amb l’objectiu de suprimir-les. Aquesta activitat està oberta a totes les persones interess des.

Finalment,  diumenge 22, a les 10.30 h, es farà una «Pedalada de contes» familiar, a càrrec de Jeep Gasulla. Es tracta d’un itinerari amb bicicleta des de la plaça de l’Església fins al Mas de la Calderera, durant el qual es faran parades per escoltar contes amb animació musical. 

PUBLICITAT