Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: Reus amb la 19a edició de la festa Joan Petit Nens...

#BaixCampInfo: Reus amb la 19a edició de la festa Joan Petit Nens amb Càncer

Reus desborda de solidaritat, en un cap de setmana del torneig Joan Petit contra el càncer dels infants. Més de 400 nens i nenes d’arreu de Catalunya han participat en la 19a edició del Torneig Joan Petit Nens amb Càncer. Les instal.lacions del Reus Deportiu han estat la seu d’aquesta competició, on s’hi han pogut veure les categories inferiors dels millors equips de l’OK Lliga. S’han recaptat més de 30.000 euros en benefici a la lluita contra el càncer infantil.

Al mateix temps, el sol i el bon temps han acompanyat als centenars de persones que el  dissabte s’han apropat a la plaça Mercadal de Reus per a fer el vermut amb en Joan Petit. La Vermutada solidària ha arribat a la seva vuitena edició amb èxit de participació, on enguany ha ofert més de 4.500 degustacions.

La Diada del pop, al Bosquet dels Llastres de Miami Platja, ha dónat el tret de sortida a aquesta festa gastronòmica. Fins al 17 de juny vuit restaurants oferiran plats centrats en el pop: un element identitari de les cales rocoses del territori que durant dues setmanes es presenta com a ingredient culinari de totes les formes possibles.

Durant tres dies Cambrils s’ha omplert d’ambient i visitants. Nombroses empreses i entitats han mostrat els seus productes i les seves novetats a un públic que, tot i que sovint assegura que no hi busca res en concret, acaba trobant coses interessants i adquirint algun producte o servei. Els expositors i comerciants de la zona fan una valoració molt positiva del que els aportat la fira.

El Reus guanya l’últim partit de la temporada però queda tercer a l’OK Lliga Tot i aconseguir vèncer al Voltregà en aquesta última jornada de competició regular (2-1), el Liceo també ha guanyat al Caldes. D’aquesta manera els gallecs se situen subcampions definitius a l’OK Lliga.

 

PUBLICITAT