Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: Pere Aragonès a la tronada de Completes

#BaixCampInfo: Pere Aragonès a la tronada de Completes

 

Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, serà el convidat d’honor de l’alcalde durant la Festa Major de Sant Pere d’enguany. Serà l’encarregat d’encendre la Tronada de la tornada de Completes, el 28 de juny al vespre. Amb el pregó realitzat ahir dilluns i la primera tronada, ha començat el gruix tradicional de la Festa Major. El Tro de Festa 2019 és per a Carme Latorre Vallès.

Ja vam poguer veure a la revetlla de Sant Joan  els elements festius de foc de Reus. Els Diables, Bous i Vedella, el Drac, la Víbria i la Cabra són els protagonistes de la ja tradicional Cercavila de Foc de la nit de Sant Joan.

La diada castellera de Sant Pere, que va tinguer lloc aquest dissabte a la plaça del Mercadal, que va viscure el primer 9 dels Xiquets de Reus de la temporada. Va estar un 3de9 amb folre que van assolir en segona ronda.

Per celebrar el desè aniversari del Ball parlat de Dames i Vells de Reus, Reus va acollir una trobada en què hi van participat tres agrupacions més: el Ball de Dames i Vells de Valls, i els Malcasats de Vilanova i la Geltrú i de Vilafranca del Penedès.

Aixi donçs que la Festa Major, ja està aquí.

Aquest dilluns ha començat  les festes de majors de Riudecols i es realitzarà el pregó que inaugurarà les Festes de Sant Pere 2019 del municipi. Enguany el pregó està destinat sobretot al reconeixement dels cursos de natació de Riudecols ja que aquests compleixen cinquanta anys d’història dins el municipi.

Els pregoners doncs seran alguns vilatans que també han contribuït a portar durant aquests anys els cursos de natació. Qui portarà el pregó serán Jaume González, Joan Ignasi Mestre, Joan Perelló, Xavier Ciurana i Santi Gené.

Botarell celebra enguany una nova edició del Tast and Tall. El municipi celebra aquesta festivitat amb vi i música.

Es celebrarà a partir del proper 13 de juliol però els ciutadans ja poden recollir els tiquets fins el 10 de juliol. L’esdeveniment tindrà lloc en el Parc Botànic de Botarell a dos quarts de vuit del vespre. Les entrades es poden adquirir a l’Ajuntament i els primers dos-cents participants podran disposar d’un obsequi per part de l’entitat. Anys anteriors només es podia tenir un quòrum de dos-centes persones i enguany la novetat és que s’ha ampliat el nombre d’adquisició de tickets i per tant, s’espera una pujada sustancial de públic gràcies a les edicions anteriors.

13 h: Jardí de la Casa Rull – Concert vermut.
18 h: Plaça Sant Pere – Aixeca el teu gegant i dóna el teu xumet a la mulassa.
18.30 h: Pels carrers del centre – Cercavila del canó.
19 h: Pels carrers del centre – Correbanyes.
19 h: Plaça de la Llibertat – Concert.
21 h: Jardí de la Casa Rull – Varietes de Sant Pericu.
23 h: Cal Massó – Electrogralla.
23 h: Plaça de la Llibertat – Ball de gala.

PUBLICITAT