Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: L’Índex de Preus de Consum (IPC) va pujar fins a l’1,4%

#BaixCampInfo: L’Índex de Preus de Consum (IPC) va pujar fins a l’1,4%

L’Índex de Preus de Consum (IPC) a la demarcació de Tarragona va pujar fins a l’1,4% a l’abril, tres dècimes menys que la mitjana catalana, segons ha informat aquest dimarts l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Pel que fa en relació al mes anterior, va augmentar dues dècimes. En termes anuals, destaca l’augment en transport (2,8%) i l’habitatge (2,5%). En comparació amb el mes anterior, el vestit i el calçat va pujar un 7,9% i el transport un 1,4%, mentre que les begudes alcohòliques i el tabac van decréixer un 0,3%.
L’aeroport de Reus ha augmentat les connexions amb Glasgow i Dublín de la mà de la companyia Thomson Airways, que oferirà quatre vols setmanals a cada ciutat. Amb Dublín s’oferiran 15.492 seients en 82 operacions fins el 17 de setembre, mentre que per a Glasgow hi haurà 18.522 seients disponibles en 98 vols programats fins el 25 d’octubre. El Regne Unit i Irlanda són els dos principals països amb els quals connecta la instal·lació reusenca. Amb aquestes connexions, Reus supera la xifra d’1,1 milions de places ofertes, amb més de 6.000 operacions comercials programades per les aerolínies.
Les escoles de Riudoms i la URV s’uneixen per estudiar l’obesitat. La unitat de Nutrició Humana de la Universitat Rovira i Virgili iniciarà ‘Corals’, un estudi pioner per detectar factors que podrien originar l’obesitat infantil. Childhood obesity risk assesment longitudinal study (Corals) és un estudi d’una durada de 10 anys aplicat a nens voluntaris de tres a sis anys de les escoles riudomenques Beat Bonaventura Gran i Cavaller Arnau de Palomar. Amb ells es farà una recollida d’informació anual.
Sergio Navarro pren possessió del càrrec de sergent de la Policia Local. El fins ara caporal de la Policia Local, Sergi Navarro, ha pres possessió del càrrec de sergent. Navarro, que fa 21 anys que treballa per aquest cos policial, ha rebut la credencial del nou càrrec en un acte celebrat a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant.

PUBLICITAT