Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: L’aeroport de Reus va incrementar a l’abril un 24,2% el nombre...

#BaixCampInfo: L’aeroport de Reus va incrementar a l’abril un 24,2% el nombre de passatgers

L’aeroport de Reus va incrementar a l’abril un 24,2% el nombre de passatgers respecte el mateix mes de l’any anterior, fins als 54.356, segons fonts d’Aena. La gran majoria, 54.054, van ser de vols comercials, 53.207 dels quals van correspondre a viatgers amb origen o destinació internacional, un 25,4% més que l’abril del 2018.

Un total de 13 espais culturals i patrimonials, a més del Jardí de la Casa Rull, obriran les seves portes de manera extraordinària aquest dissabte 18 de maig amb motiu de la Nit dels Museus i del Patrimoni a Reus, una activitat que pretén commemorar el Dia Internacional dels Museus i que arriba a la capital del Baix Camp per tercer any consecutiu.

Aquest dimarts 14 de maig, Lucas Ramada, membre de GRETEL i especialista en noves literatures digitals, parlarà de literatura digital per infants i joves en una xerrada taller oberta a tothom que es farà a partir de les 17:30 h a la Biblioteca Central Xacier Amorós. Aquesta conferència s’ha organitzat en el marc de la Sessió del Seminari de Biblioteca Escolar que es troba mensualment en el mateix espai bibliotecari i, en aquesta ocasió, obre les portes a tothom que vulgui sentir Lucas Ramada parlant de les últimes tendències en literatura digital per infants i joves.

L’Hospitalet de l’Infant serà la seu de la primera prova de l’Open Tarragona BTT Megabici 2019 el proper diumenge 26 de maig. En aquesta prova és previst que hi participin més d’un centenar de persones, segons preveuen els organitzadors

PUBLICITAT