Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: Gonzalo Boye, hi haurà una sentència que no ens agradarà.

#BaixCampInfo: Gonzalo Boye, hi haurà una sentència que no ens agradarà.

Gonzalo Boye l’advocat de Carles Puigdemont i Toni Comín va presentar ahir al Centre de Lectura el seu llibre Y ahí lo dejo. Crónica de un proceso, un llibre amb diverses edicions que parla del procés català des que els polítics independentistes van marxar a l’exili forçat.

Els assistents, que van omplir la sala de gom a gom i la sala del costat d’entrada, van oferir el seu suport i escalf amb molts aplaudiments a l’advocat a qui van aprofitar per saber les darrere novetats de la mà del lletrat.

La Guàrdia Urbana de Reus incorporarà de manera immediata 5 nous agents a la plantilla del cos de seguretat. Són 5 agents que van superar l’oferta pública d’ocupació oberta per l’Ajuntament l’any 2017, i que acaben de finalitzar la formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès. L’acte de graduació ha tingut lloc aquest dimecres, 19 de juny; i la incorporació a la Guàrdia Urbana serà l’1 de juliol.

Amb la incorporació dels quatre nous agents, la plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus serà de 141 policies.

Mont-roig del Camp comença el pla d’acció comercial troba l’error a l’aparador. Aquesta iniciativa consisteix en trobar alguna errada en els aparadors comercials i es premiarà a aquell que ho encerti.

El Patí Montbrió es regeix com un club potent i apropa el patinatge artístic a la localitat de Montbrió del Camp. El passat desembre va celebrar el segon festival de patinatge del municipi i actualment està inscrit a competicions d’alt nivell. El club es divideix per nivells i grups d’edat i en només dos anys han pogut aplegar prop d’una trentena d’esportistes amb molt de nivell en el patinatge artístic.

Actes de Corpus a Reus

A dos quarts de 10 i a les 4 de la tarda, des del Campanar, Toc de festa.

A dos quarts de 10, al Mercadal, ballades de la Mulassa i dels gegants per a la canalla de les escoles de Reus, mentre esmorzen la típica coca amb cireres.

Entre dos quarts d’11 i la 1, i les 5 de la tarda i dos quarts de 9 del vespre, a l’atri de Sant Sebastià de la plaça del Castell, l’Ou com balla.

A dos quarts de 6 de la tarda, a la Biblioteca Pere Anguera, Contes de Festa Major.

A la mateixa hora, al Centre de Lectura, club de lectura juvenil amb Marta Vidal.

A les 7 de la tarda, al Mercadal, nova ballada dels Gegants i la Mulassa. Se servirà coca amb cireres.

A les 8 del vespre, al carrer de la Font, ruta teatralitzada ‘Bruixes a Reus’.

A partir d’ahir dimecres va començar el seguici de les festes de Sant Joan a Riudoms. La programació de les festes del Corpus Christi i les de Sant Joan arriben amb protagonisme sobretot es destaca per ser una festivitat molt religiosa.

PUBLICITAT