Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: El PSC insisteix, vol l’alcaldia compartida en un govern d’esquerres

#BaixCampInfo: El PSC insisteix, vol l’alcaldia compartida en un govern d’esquerres

El PSC assegura que cal un govern ferm i estable per als pròxims quatre anys a Reus, i continua assegurant que la fórmula passa per un govern d’esquerres amb l’alcaldia compartida entre els socialistes i Esquerra. Asseguren que el projecte no es mereix l’actitud de la CUP. En una entrevista feta ahir a Canal Reus, el alcaldable socialista, Andreu Martin, ha assegurat que “necessitem un diàleg, seny i normalitat” i que tot plegat passa per “compartir l’alcaldia amb ERC, amb qui compartim nombre de regidors i pràcticament de vots”. Els socialistes consideren que “som l’alternativa possible, amb programes que coincideixen, i l’escenari és molt més factible que el de fa quatre anys”. De fet Martín considera que la CUP va canviar el seu discurs quan va veure que el canvi era possible.

La Policia Local de Mont-roig del Camp tanca el mes de maig amb un operatiu molt positiu contra el tràfic de droga. En aquest passat mes de maig el balanç és de tres intervencions contra el cultiu de marihuana en què s’han detingut sis persones i s’han intervingut 1.700 plantes a més del material per fer-ne efectiva.

Denuncien ‘interessos ocults’ per part d’Ensenyament amb l’ampliació de P3 de l’Escola Isabel Besora. El sindicat USTEC-STES ha denunciat suposats interessos ocults per part del Departament d’Ensenyament, davant la negativa de reobrir una segona línia de P3 a l’escola Isabel Besora de Reus. La direcció del centre i l’AMiPA s’han reunit aquest matí amb els serveis territorials i els haurien anunciat oficialment aquesta decisió.

Èxit rotund al primer festival de Jazz de Montbrió. El primer festival de Jazz de Montbrió del Camp llueix un gran èxit entre el seu veïnat. Des de dos quarts d’una el poble va gaudir de la primera Jam Session amb set músics a l’Hort del Baldrich.

Foto: Francesc Cerro-Ferran
PUBLICITAT