Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: El funeral de Neus Català serà dimarts

#BaixCampInfo: El funeral de Neus Català serà dimarts

Consternació i tristesa al municipi dels Guiamets (Priorat) per la mort de Neus Català el dissabte a la tarda. La cerimònia per acomiadar a la lluitadora antifeixista i l’última catalana supervivent del camp de concentració nazi de Ravensbrück se celebrà el proper dimarts i, molt probablement al tanatori de Móra d’Ebre, segons han informat fonts de l’Ajuntament. El funeral es farà en l’estricta intimitat per petició dels familiars.

El Centre MQ Reus no podrà traslladar-se a les noves instal·lacions fins la tardor, segons han assenyalat el divendres des de la direcció de l’empresa. L’espai mèdic incrementarà la seva superfície disponible amb el nou espai, situat a les antigues dependències de l’hospital de Reus, al centre de la ciutat. Tindrà més de 2.000 metres quadrats.
Famílies, cristianes s’han congregat a diverses places de Reus per celebrar la benedicció de Rams. Una festa que uneix tradició i devoció, i que dóna el tret de sortida a la Setmana Santa.
Actuació d’inici de temporada de Xiquets de Tarragona. 5d7, 4d7p i 3d7 acabant amb vano de 5 2d7, primer castell de vuit de la temporada amb el 3d8 i 4d7 acabant amb un vano de 5 3d8, 4d8 i 9d7 acabant amb un vano de 5.
El Reus Deportiu Miró cau a la 4a posició de l’OK Lliga després d’empatar a quatre amb el Lleida Llista Blava aquest darrer dissabte al Palau d’Esports. Un gol del visitant Roberto Di Benedetto el darrer minut va evitar el triomf roig-i-negre.

L’acte de Coronació del Senyor ha estat reconegut com a bé festiu patrimonial de Catalunya. Aquesta funció, a càrrec de la Reial Congregació de la Puríssima Sang, se celebra cada Diumenge de Pasqua des de 1565 i únicament es té constància que es faci a Reus. Una desena de nenes en edat de fer la primera comunió simbolitzen la resurrecció del senyor coronant-lo amb dues corones

Enguany s’ha presentat la nova corona que s’utilitzarà per als peus. Una peça d’orfebreria que ha anat a càrrec de Solanes Joier i que substituirà la que hi havia fins ara, que datava del segle XVII i estava malmesa

PUBLICITAT