Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: Centenars de persones és concentra’n a Reus com a mesura de...

#BaixCampInfo: Centenars de persones és concentra’n a Reus com a mesura de suport als presos polítics

Vídeo: El Camp difusió

Centenars de persones és concentra’n a Reus com a mesura de suport als presos polítics en el darrer dia del judici a l’Audiència Nacional. La concentració va començar als jutjats per acabar en una multitudinària concentració a la plaça del Mercadal, amb crits contra el judici i a favor de la democràcia. Tot fomentat amb el final del judici polític de Madrid contra Catalunya ara ja vist per a sentencià.

I ahir van començat les Proves d’Accés a la Universitat, les PAU. Més de 3.100 alumnes de batxillerat i cicles formatius de les comarques de Tarragona s’hi presenten. Una xifra que suposa un 2,5% menys que l’any passat. Les proves es fan en deu tribunals a Tarragona, quatre a Reus, un a Vila-seca, quatre a Tortosa i un a l’Amposta. Els exàmens s’allargaran fins al divendres.

Mont-roig del Camp arranca el taller DIY Photocall en motiu del 10è anniversari del casal de Joves K2 de Miami Platja per fer el photocall de la festa.

La complexitat del municipi de Montroig està estructurada en dos nuclis urbans de població. El k1 correspon al Casal de Joves del mateix municipi de Mont-roig del Campi el k2 es tracta del Casal de Joves de Miami Platja que tot i ser diferents es cohesionen per poder fer accions conjuntes. Els centres son seu de diverses activitats que poden fer els joves conjuntament com és el cas de tallers, jocs, xerrades o activitats formatives a més d’estar en contínua connexió

El rugbi de la ciutat de Reus continua amb la defensa d’aquest esport. Aquesta vegada reivindicant les condicions mínimes condicions d’adaptació del camp o retornar a les antigues instal·lacions del Reus.

PUBLICITAT