Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: Carles Pellicer és reescollit alcalde de Reus

#BaixCampInfo: Carles Pellicer és reescollit alcalde de Reus

 

Carles Pellicer torna a ser, de nou, alcalde de Reus després del ple extraordinari celebrat ahir dimecres a la tarda. El TSJC va anul·lar dimarts el seu nomenament arran d’una denúncia del cap de llista de VOX a Reus per la fórmula de promesa de la Constitució que van usar els regidors de la CUP en la investidura del passat 15 de juny. En la repetició de la presa de possessió de l’acta de regidors, els representants electes de la CUP han fet servir fórmules iròniques i crítiques amb la Carta Magna.

Posteriorment s’ha celebrat un altre plenari per ratificar les decisions que s’havien adoptat fins ara per garantir la seguretat jurídica davant d’un hipotètic recurs.

Almoster celebra del 20 al 28 de juliol la Festa Major. D’entre el més destacat aquest any es troba la 30a edició de la Baixada d’Artefactes, una de les activitats més cridaneres. Per això, el poble es posarà mans a l’obra i prepara un taller de dues sessions per ensenyar com preparar els artefactes. Els dies 7 i 14 de juliol, hi haurà aquesta activitat a la Pista Blanca, però la festa no acaba allà.

 

 

La tradicional festa de barris omplirà els carrers del municipi de Riudoms com ja és tradició a la primera setmana de juliol. Enguany tindrà una durada de dos dies que aniran del divendres al vespre fins la matinada del diumenge.

PUBLICITAT