Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: Ara, a treballar

#BaixCampInfo: Ara, a treballar

I ara ja escollits els alcaldes amb les conseqüents negociacions i pactes, el torn de posar en marxa el cartipàs municipal. Una obligació per millorar el servei a les persones dels pobles i ciutats. Això si, en el lloc on no existeixin pactes de govern entre diversos partits, ja que els que si falten, segurament encara tenim en alguns casos (majoritàriament) que el repartiment (de les cadires) d’obligacions, és a dir, encara tenim endavant algunes dures reunions, però ara amb secret per polir i endreçar els municipis.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que hi ha pactes municipals que “són inacceptables”. “Hem guanyat moltes alcaldies independentistes i estic molt satisfet, però no s’hi val aprofitar de manera conjuntural segons quins vots”, ha dit el President.

Ha Reus les voluntats són prou clares però sembla que l’entrada d’Ara Reus no és prioritària per ERC i si per Carles Pellicer, disparitat de criteris, que potser pot portar alguns serrells de conflictes al govern de coalició amb els dos partits.

‘’Records de Riudecanyes’’, escrit per Òscar Ramírez. Aquest llibre explica en diverses entrevistes fetes a la gent de més edat al municipi parlant de la seva infància, com jugaven quan eren petits, quins records en tenen de la guerra civil i la postguerra, de quina manera es celebraven les festes, casaments o comunions i dates assenyalades pel municipi de Riudecanyes com va ser la sequera de 1944 o la gelada que es va produir l’any 1956.

Celebrada la tercera prova de la Copa Tarragona de Trial. Prades ha acollit aquest diumenge la tercera etapa de la competició que ha reunit una cinquantena de pilots d’arreu de Catalunya, el País Valencià i l’Aragó.
Les dues etapes anteriors van tenir lloc a El Catllar el passat 17 de març i al Camping Steel de Roda de Barà el passat 24 d’abril. La prova de Prades s’ha dut a terme en les diverses categories que inclou la Copa Tarragona, R1, R2, R3, Aleví principiant i Benjamí, a més de l’Open Blanc i l’Open Blau. El tret de sortida ha tingut lloc al Camp de futbol del municipi i totes les proves s’han dut a terme en zones i terrenys naturals, 4 punts boscosos amb terra i roca llisa i un, zona de troncs.
A partir d’ara, restarà encara una darrera prova per disputar-se i aquesta serà el 27 de juliol a Cambrils i servirà per cloure definitivament la competició de Trial.

Finalitzada la 57a edició de la Volta Ciclista a Tarragona. El matí de diumenge s’ha disputat la tercera i última etapa de la competició que finalment s’ha endut Paul Kneppers.
Després de les dues primeres etapes que van tenir lloc dissabte, la classificació general ja l’encapçalava Paul Kneepers, seguit de Daniel Crespo, Vicente Martí i Fernando Gimeno, els quatre separats per diferències curtes.
La tercera etapa correguda aquest diumenge no ha fet més que constatar el domini i definir les posicions finals. Els quatre primers classificats de la prova, de participació conjunta amb sortida i arribada a Reus, han estat els mateixos líders de la general, amb un temps de dues hores, vint-i-cinc minuts i trenta-vuit segons.
La classificació final deixa a Paul Kneepers com a primer classificat, vuit segons per davant de Daniel Crespo, a vint-i-cinc de Vicente Martí i a 35 de Fernando Gimeno. D’aquesta manera es tanca una nova Volta Ciclista a Tarragona, la cursa per etapes més antiga de l’Estat Espanyol i la tercera d’Europa, que enguany ha comptat amb la participació de més de 200 ciclistes.

PUBLICITAT