Home Podcast INFORMATIUS A punt per la 8a Vermutada de Reus

A punt per la 8a Vermutada de Reus

Avui dissabte 1 de juny tindrà lloc a la plaça del Mercadal la vuitena edició de ‘La Vermutada de Reus’, en la que participen Vermuts Miró, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, l’Agència Reus Promoció, Olives la Masrojana i Patates Piqué, amb la col·laboració de voluntaris de la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre i el col·lectiu reusenc «El masclet».

L’acte començarà a les 12:00 h i està previst que s’allargui fins a les 14:00 h. Per al desenvolupament de la Vermutada, es munta un espai al bell mig de la plaça del Mercadal en el qual se serveix el vermut Miró, les patates i les olives que acompanyen, i es realitza la venda de tiquets de degustació, a un preu simbòlic. Tot el vermut que se servirà a la plaça serà de la marca Miró, patrocinador de l’acte, i les olives la Masrojana i les Patates Piqué. En el decurs de la Vermutada es comptarà amb animació musical, què anirà a càrrec del grup reusenc Bandsonats.

Com en anys anteriors, els participants del certamen realitzaran també una donació especial a una finalitat solidària que es destinarà a la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, tenint en compte que la ciutat s’ha convertit aquest 2019 en la seu del Torneig Joan Petit.

PUBLICITAT