Home Podcast INFORMATIUS Aprovats els projectes per millorar i el passeig de la Boca de...

Aprovats els projectes per millorar i el passeig de la Boca de la Mina

L’Ajuntament de Reus ha publicat aquest dijous, 9 de maig al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona l’aprovació definitiva dels projectes executius de a l’operació de millora i recuperació del Passeig de la Boca de la Mina de Reus: Passeig Boca de la Mina, Parc de les Olors i Jardí Agrari del Camp.

El tres projectes es van aprovar definitivament el 29 d’abril per decret de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, una vegada finalitzat el termini d’exposició pública del projecte.

La intervenció urbanística al passeig planteja tres àmbits d’actuació: el Passeig, el Jardí Agrari del Camp i el Parc de les Olors.

El passeig. El projecte inclou una actuació urbanística troncal de condicionament del passeig que mantindrà el caràcter natural de l’espai, en millorarà les condicions de drenatge i il·luminació, i permetrà recuperar elements de valor històric.

El Jardí Agrari del Camp. Un nou espai públic de 7.709m2 estructurat com una parcel·la agrícola amb voluntat productiva, educativa i de lleure. El jardí dels fruiters i el jardí dels horts permetran recuperar la relació entre els ciutadans de Reus i la seva agricultura més propera.

El Parc de les Olors. Una nova zona verda per a descans i lleure, de 10.687m2, que posa en relació el passeig amb el Barranc del Molí. El sistema de recorreguts permet gaudir d’una experiència sensorial a l’entorn d’un conjunt de plantacions d’espècies aromàtiques agrupades per la seva gama cromàtica.

PUBLICITAT