Home INFORMATIUS Peces Informatives Aena nomena nou director del aeroport de Reus

Aena nomena nou director del aeroport de Reus

Vicent Pallarés, actual director del Aeroport de Reus, ha estat nomenat per Aena nou responsable del de Vilobí d’Onyar en substitució de Lluís Sala, que es jubila. Juan Crespo Sánchez, assumirà la direcció del Aeroport de Reus i cessa com a director del de Sabadell,. Recordem que Pallarès és diplomat en Relacions Laborals i llicenciat en Ciències del Treball per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Ha fet el Programa de Direcció General per IESE i el Màster de Gestió d’Empreses (MBA) i el Postgrau de Gestió de Recursos. Compta amb una àmplia experiència en gestió aeroportuària com a director de l’aeroport de Reus, càrrec que ha ocupat des de setembre de 2001.
Durant la seva etapa com a director, s’ha fet la remodelació de totes les infraestructures aeroportuàries, la implantació massiva de vols de baix cost i l’obertura al mercat rus, juntament amb la consolidació de la touroperació britànica tradicional i la certificació de l’aeroport per AESA, entre d’altres.

El seu relleu Juan Crespo, és Enginyer en Organització Industrial i Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha realitzat el Màster en Gestió i Direcció Aeroportuària i Aeronàutica del Aeronautical Business School.

Es va incorporar a Aena el 2001, a l’aeroport de Barcelona, on ha exercit diferents llocs de responsabilitat al departament d’Enginyeria i Manteniment (2001-2012) i com a Executiu de Servei (2012-2017). Actualment i des de setembre de 2017, ha dirigit les instal·lacions de Sabadell.

PUBLICITAT