Home Podcast INFORMATIUS Actes oficials amb motiu del 11 de setembre

Actes oficials amb motiu del 11 de setembre

La lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec Tània Verge Mestre, doctora en Ciència Política i activista feminista, centrarà l’acte institucional de l’Ajuntament per commemorar la Diada Nacional de Catalunya a Reus. L’acte tindrà lloc el mateix dia 11 de setembre a la plaça del Baluard, a partir de les 10:00 h. L’Ajuntament ha programat diversos actes, que s’iniciaran el dimarts dia 10.

Dimarts, 10 de setembre:

17.45 h, a la plaça del Mercadal, quart any de la masterclass de ballada de sardanes. Vols aprendre a ballar sardanes? Ara és el moment!
A continuació, a la plaça del Mercadal, ballada de sardanes amb la Cobla Pare Manyanet.

Dimecres, 11 de setembre:

10.00 h, a la plaça del Baluard, inici de l’acte en commemoració de la Diada amb la interpretació musical del Trio Zizigla.
Tot seguit, ofrena institucional dels membres del consistori i Glossa de la Diada a càrrec de la Sra. Tània Verge Mestre, doctora en Ciència Política i activista feminista, que acabarà amb el cant d’Els segadors, interpretat pel Cor Mestral.
De 10.45 a 11.15 h, a la plaça del Baluard, ofrenes de les diferents entitats de la ciutat, amenitzades pel Trio Zizigla.
11.15 h, a la plaça del Baluard, pilar dels Xiquets de Reus i Ball d’Homenatge en honor de la Diada Nacional de Catalunya a càrrec de Ricard Roig i Laura Roig.
11.30 h, cloenda de l’acte amb el cant d’Els segadors de tots els assistents

PUBLICITAT