Urbanisme aprova la modificació per encabir la fàbrica Lotte a Mont-roig del Camp

La Comissió territorial d’urbanisme del Camp de Tarragona ha aprovat la modificació del planejament municipal del sector dels Comellarets, a Mont-roig del Camp (Baix Camp), per ubicar-hi la planta de làmines de coure de l’empresa sud-coreana Lotte Energy Materials Spain.

La companyia preveu invertir uns 400 milions d’euros en la que serà la primera fàbrica a Europa d’elecfoil, un component essencial en la fabricació de bateries elèctriques. La planta podrà crear fins a 200 llocs de treball directes al municipi. La consellera de Territori, Sílvia Paneque, ha defensat les “oportunitats de creixement, progrés i nous llocs de treball” que comporta l’arribada de la firma al Camp de Tarragona.

La de Mont-roig del Camp serà la primera de les tres fàbriques que la companyia vol construir a Catalunya, amb una inversió prevista total de 1.200 milions d’euros. Es preveu que puguin donar feina directa a 600 persones i que faciliti el desenvolupament de projectes d’electrificació de la indústria de l’automoció. El Govern va declarar aquesta operació com a projecte d’actuació estratègica per a Catalunya.

PUBLICITAT