Comencen les Fires i Festes de Prades 2024

Aquest dijous 22 d’agost s’inicien les Fires i Festes de Prades, que duraran fins al pròxim 26 d’agost. Entre els actes destacats hi trobem ball de gegants, concerts, macrofestes, sardanes, desfilades, cinema i activitats infantils. 

Avui, dijous 22 a les 20h, es donarà el pregó de sortida a càrrec de Joan Fuguet Busquets, amb l’acompanyament musical de les Orenetes. Al dia següent, a les 10h del matí és dura a terme el concurs de petanca al Parc de la Font del Grau. A la tarda, pels més moguts hi haurà una sortida popular de BTT i a les 19h, entrega dels premis literaris. 

El dissabte 24, a les 10:30h del matí, començarà una visita guiada a la Vila de Prades. I a la nit, concert de l’Orquestra La Chata amb el ball de la fira. L’endemà, a les 12h del matí sardanes i plantada de gegants per seguir amb la seva cercavila. A la nit, amb els Diables de Riudoms, es durà a terme el Correfoc de les Festes. 

Per tancar la festivitat, el dilluns 26 d’agost, a la Plaça Major, serà el torn dels més petits, amb un taller de circ i jocs pels infants. I finalment, cinema amb la pel·lícula “Coco” a la nit. L’Ajuntament i convida a participar activament a tothom a la festivitat. 

PUBLICITAT