Actuacions per millorar la connectivitat digital a Mont-roig del Camp

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha estat beneficiari d’una subvenció atorgada a través de la Diputació de Tarragona gràcies al suport del Ministeri de Política Territorial.  Aquesta línia de suport està destinada a la transformació digital i modernització de les administracions locals de menys de 20.000 habitants en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR).

Entre les accions realitzades destaca la creació d’una sala de capacitació digital per als empleats públics (oficines de Miami Platja), la implementació d’una pantalla interactiva (a l’Espai), l’adquisició de quatre tauletes biomèdiques per a la recollida de signatures sense mecanismes d’identificació i finalment, l’establiment de quatre punts d’accés públic, que consisteixen en un ordinador amb pantalla i un escàner d’ús gratuït per als ciutadans del municipi per poder realitzar tràmits electrònics. 

Amb aquesta subvenció, Mont-roig del Camp ha pogut dur a terme diverses actuacions per millorar la connectivitat digital a tot el municipi. 

PUBLICITAT