El Castellvell MusicFest 2024 acaba amb una xifra rècord de 3.100 persones

La cinquena edició del MusicFest de Castellvell del Camp ha estat un èxit tant pel que fa a la qualitat de propostes, com pel rècord d’assistència de 3.100 persones. D’aquesta manera, l’edició consolida el festival com un referent de l’oferta musical i cultural d’estiu al Camp de Tarragona. 

El director artístic del CFM, Dani Sanxis, explica que “el públic ha valorat positivament la diversitat de la programació, que ha combinat artistes consolidats amb talent local, així com l’ambient acollidor del certamen”. A més, cal destacar l’assistència de persones vingudes d’arreu de Catalunya, el País Valencià i Andorra.

La varietat de gèneres ha estat des del rock i el pop fins a la música coral, música de cambra i la destacada Nit d’Òpera. Aquesta Nit d’Òpera, interpretada per la soprano Montserrat Seró, el tenor Antoni Lliteres i el pianista Josep Buforn, va posar el punt i final aquest diumenge passat al certamen. El festival ha estat organitzat per l’Ajuntament de Castellvell del Camp amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

PUBLICITAT