Mont-roig del Camp es converteix en Destinació Turística Intel·ligent 2024-2026

Mont-roig del Camp ha rebut la certificació de la Societat Mercantil Estatal per la Gestió de la Innovació y las Tecnologías Turísticas SEGITTUR. L’objectiu era iniciar el camí per la seva transformació definitiva de Destinació Turística Intel·ligent 2024-2026.

Sobre la base d’aquesta metodologia, s’han avaluat 97 requisits i 261 indicadors, distribuïts en cinc eixos: governança, innovació, tecnologia, accessibilitat i sostenibilitat. L’alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, ha expressat una gran satisfacció i ha assenyalat que “la conversió en una Destinació Turística Intel·ligent porta beneficis per a tothom”.

A partir d’ara, s’iniciarà l’execució de les accions DIT on es durà a terme un seguit d’avenços dins de les actuacions finançades en el marc del Pla de Sostenibilitat a Mont-roig i Miami Platja. La finalitat és convertir-se en un destí turístic innovador, consolidat sobre una infraestructura d’avantguarda, que garanteixi el desenvolupament sostenible del territori turístic, accessible per a tothom. A més, que millori tant l’experiència del visitant, facilitant la seva interacció i la integració amb l’entorn, com la qualitat de vida del resident. 

PUBLICITAT