Mont-roig aprova un pressupost municipal de 33 MEUR

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha aprovat aquest dilluns el pressupost municipal pel 2024, que ascendeix als 32,9 milions d’euros. La xifra representa un augment del 20% respecte l’any anterior.

Aquest increment es deu principalment als ingressos procedents de taxes urbanístiques derivades de la implantació de l’empresa Lotte Energy Materials al municipi, així com dels ingressos procedents dels impostos derivats de les ordenances fiscals, les quals van ser modificades a principis d’any.

Aquest increment del pressupost es destinarà principalment al pagament d’interessos i préstecs de venciments de les quotes del 2024, per tant, la reducció del deute és un dels pilars del pressupost d’aquest exercici.

Pel que fa a les inversions, aquestes creixen un 80% destacant entre elles la dotació de pressupost per a la realització de l’Auditori Antoni Benaiges de Mont-roig. Es contempla invertir mig milió d’euros en l’ampliació del polígon industrial Les sorts del Rei i prop de mig milió més per la climatització de les escoles Mare de Déu de la Roca i Joan Miró. També s’invertiran 200 mil euros en la conservació i manteniment de l’ermita Mare de Déu de la Roca.

PUBLICITAT